پادکست | بفرمایید روضه | روضه بی‌بی‌خانم، ساده اما بی‌ریاست افزایش شاخص اهدای خون بانوان در سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی پایگاه «اطلاعات خانواده» راه‌اندازی شد همه چیز درباره اختلال شخصیتی «خودشیفتگی» لزوم آسیب‌شناسی حضور کم‌رنگ زنان در تصمیم‌گیری‌ها توسط دولت چهاردهم پادکست | بفرمایید روضه | رضاخان هم نتوانست این روضه را تعطیل کند ویدئو | بین مادری‌کردن و انجام فعالیت‌ اجتماعی، کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو| رأی‌اولی‌ها و نخستین تجربه سرنوشت‌سازی ستاد مادران ایران در مشهد راه اندازی شد مراسم افتتاحیه مراکز گردشگری سلامت و کتابخانه‌های هتلی برگزار شد انجام کلیه خدمات گردشگری خانواده معزز شاهد و ایثارگر از طریق سامانه شاهد سیر نگاه شرع، قانون و عرف به مشارکت سیاسی بانوان در جامعه ایران ۷۰درصد جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران، بانوان هستند دعوت از خیرین برای حمایت از فرزندان زنان زندانی سقوط دختر ۱۲ ساله مشهدی از پنجره توالت! ویدئو | چهل روز گذشت | نظر مردم درباره عملکرد شهید رئیسی بانوی دونده ایرانی سهمیه المپیک ۲۰۲۴ گرفت فرزندپروری ذاتی است یا اکتسابی؟ سند جهانی جنبش تعهد به خانواده رونمایی شد| ارتقای جایگاه بانوان شاغل در دولت سیزدهم سیب زمینی درونت را نادیده بگیر حال خوش دختران هفت‌ساله تا مادربزرگ‌های نودساله در کافه بازی ویژه بانوان
سرخط خبرها
مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند

مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند

  • کد خبر: ۲۳۴۸۸۲
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱
یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد زنانی که نوزادان کم وزنی به دنیا می‌آورند ممکن است در آینده با مشکلات حافظه و تفکر مواجه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس نتایج منتشر شده، این زنان در سالمندی نمرات تست مغزی داشتند که نشان دهنده یک تا دو سال پیری بیشتر در مهارت‌های حافظه و تفکر آنها بود، در مقایسه با زنانی که نوزادان با وزن طبیعی به دنیا آورده بودند.

نتایج نشان می‌دهد که هر چه تعداد نوزادان کم‌وزن یک زن بیشتر باشد، نمرات آزمون او کمتر است.

«دایانا سوریا کنترراس»، محقق ارشد در دانشگاه هاروارد، می‌گوید: «تحقیقات قبلی نشان داده است افرادی که زایمان نوزاد با وزن کم داشته اند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون بالا هستند.»

سوریا-کنتراس افزود: «مطالعه ما نشان داد که سابقه داشتن فرزندی با وزن کم هنگام تولد نیز ممکن است نشانگر ضعف شناختی در آینده باشد.»

در این مطالعه بیش از ۱۵۰۰۰ زن با میانگین سنی ۶۲ سال شرکت داشتند. حدود ۸ درصد نوزادی با وزن کم هنگام تولد به دنیا آورده بودند.

این زنان مجموعه‌ای از تست‌های تفکر و حافظه را تکمیل کردند و همچنین پرسشنامه‌ای را در مورد سابقه بارداری خود پر کردند.

به طور متوسط، زنانی که نوزادانی با وزن کم در زمان تولد داشتند، در آزمون‌های سرعت تفکر، توجه، یادگیری و حافظه کاری نمره پایین‌تری کسب کردند.

تحقیقات آینده برای تأیید یافته‌ها و بررسی اینکه آیا غربالگری زنان با سابقه زایمان با وزن کم از نظر مشکلات شناختی و انجام اقداماتی برای ارتقای سلامت مغز آنها می‌تواند به پیشگیری یا به تأخیر انداختن اختلالات شناختی و زوال عقل در آینده کمک کند، مورد نیاز است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.